Ezotéria,a betegségekben…

Bejelentkezés :

Telefonon keresztül az alábbi telefonszámon :

Mobil : 06-20-2183327

Adószám:11440479-2-05

Telephely: ( Szalon) 3980 Sátoraljaújhely Tőke sor.1

Ezotéria és az öngyógyítás szerepe minden napjainkba.

Régi idők emberei nem ismerték a mai (úgy nevezet globalizációs maffia szerű orvoslást) így a természetben és hitükben keresték a hozzávalókat.
Modern nyelven Kavantum fizika (mennyiség latinul), illetve Kvantumteologia.

A kavantum fizika felfedezte a legkisebb részecskét és azontúl az energiaszintek következnek amit elektromos hullámoknak rezgéseknek nevezünk ami globálisan hat ránk.Hogyan élünk mit eszünk mit éreztet velünk e legnagyobb globális áthangoló műszerünk a csoda Tv-k.(Minél kevesebbet nézünk Tv-t annál teljesebb életet élhetünk hiszen több idő van magunkra pl. olvasás család stb.
Kvantum fizika orvoslás tehát átvetítve ősi eszközökre a kristály gyógyításban fejti ki hatását. Rezgés energia frekvencia. Ha globálisan tekintjük az egészet akkor az univerzum összes történése hatással van a sejtjeink erő terére a Pulzáló univerzum.
Amelybe beletartozik az éjszaka nappal is vagy nap kitörések stb…

Kvantum teológia: Ez egy kicsit bizarrnak hangozhat de ha azt vesszük hogy Franciaországban a nagy Hadron ütköztető már az isteni részecskét kutatja akkor megint milyen szintet bizonyítunk vele magunknak,hogy isteni vagyis teremtő részecske.Gondolkodjunk el akkor ha (hitükkel) megtudták vagy gyógyítottak régen akkor ez manapság is működik.Sámánok, Táltosok stb..
Ma akinek nagy hite van és rátud hangolódnia betegségére vagy elfogadja hogy van és felismeri miből fakad leg- gyakrabban stressz vagy valamilyen csapás család családtag elvesztése beindít egy folyamatot fontos védekező !! folyamatot ami sejt túltermeléshez vezet vagyis daganat stb…
Mai orvoslás kimutatja, hogy van majd kimondják rá 2 hónapja van és 2 hónap múlva meg is hal, mert a halálfélelem beindítja a sejt leépítéshez szükséges folyamatot.
Mai gyógymód a kemoterápia ami sugárzás és mint tudjuk meghosszabbítja életünket, de hogyan, úgy hogy tudjuk meghalunk.
Ezzel szemben ha erős a hitünk és megpróbáljuk feltárnia múlt sebeit gyökerét és elfogadjuk, hogy az ott van és jó szándékkal van bennünk, mert dolga van testünkben öngyógyító ereje van és ezek a betegek meg is gyógyulnak. NES terápia.

http://www.nesterapia.hu/

Share Button